miércoles, 3 de febrero de 2016

Projectes 2017

El nostre és un projecte de voluntariat universitari, ideal per a estudiants que es volen iniciar en cooperació en acció directa a l'Índia. Amics de Mumbai treballa per una ONGd local (CCDT) que lluita per afavorir l'empoderament a tots nivells socials de la població local. Una ONGd índia pels índis. Actualment col·laborem amb 3 projectes diferents dels 25 que té el CCDT: 
  • CENTRES D'ADOLESCENTS: En aquest projecte, els voluntaris conviuen en dos centres (un de nens i l'altre de nenes), que acullen a adolescents infectats o afectats pel VIH. La missió principal de l'equip de voluntaris enviats des d'Amics de Mumbai serà reforçar els seus coneixements i estimular-los a través de dinàmiques per afavorir la seva motivació a continuar en els estudis i reforçar les seves carències emocionals, aspectes fonamentals per a aconseguir independitzar-se i tenir un millor futur.
  • NUTRICIÓ (pel qual busquem infermers i nutricionistes): Té com a objectiu prevenir i reduir la desnutrició mitjançant la participació de les dones embarassades, mares lactants i nens menors de 2 anys. En aquest projecte vius a Mumbai i durant el dia treballes amb les famílies que es veuen afectades per la problemàtica, aconsellant i fent activitats de difusió i educació nutricional.
  • EMPODERAMENT DE JOVES (pel qual busquem educadors socials): L'objectiu d'aquest projecte és donar estratègies i eines per tal de formar i empoderar a joves entre 12 i 21 anys els quals viuen en slums (barris de barraques), de manera que aquests puguin ser capaços de promoure un canvi en la comunitat.


Hem començat el procés de sel·lecció dels voluntaris d'aquest any, si estàs interessat fes-nos arribar el teu CV! T'avisarem per a concretar data per les entrevistes que realitzarem a mitjans de febrer :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Moltes gràcies pel teu comentari. Aviat serà aprovat